+31 (0) 85 07 34 200 info@boretech.nl

Jan Zitman, oprichter van Boretech Holland, is afgelopen zondagochtend (27 februari 2022) op 68-jarige leeftijd overleden.

Jan heeft in Nederland aan de basis gestaan van het HDD boren. Hij was een echte pionier en heeft voor veel klanten talloze technische oplossingen bedacht en gemaakt. Klanten waren erg belangrijk voor Jan. Regelmatig heeft hij bij nacht en ontij machines gerepareerd zodat deze de volgende dag weer normaal konden draaien. In gesprekken met klanten komen regelmatig (sterke) verhalen over vroeger boven. Elke keer wordt daarmee  duidelijk hoe persoonlijk het contact was, dat Jan met zijn klanten en leveranciers  had. Ook heeft hij heeft in de (persoonlijke) ontwikkeling van veel mensen een grote rol gespeeld. Wij hebben de afgelopen jaren, voor en na de overgang van Boretech Holland van Zoeterwoude naar Vaassen, veel van Jan geleerd en daarnaast lol gehad. Tot het laatste aan toe waren de (telefonische) contacten daardoor erg waardevol en positief.

Jan is de afgelopen jaren meermaals behandeld tegen leukemie. Helaas is hij afgelopen zondag toch aan de gevolgen van deze ziekte overleden.

Wij wensen zijn vrouw Hanneke, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe!

Namens Boretech Holland, Jaap Zitman