+31 (0) 85 07 34 200 info@boretech.nl

Over Boretech Holland b.v.

Over Boretech Holland b.v.

Boretech Holland startte in 1990 als leverancier van machines voor Horizontaal Gestuurd Boren (Horizontal Directional Drilling of HDD). In het begin alleen als leverancier maar later ook als producent van machines, gereedschappen en kennis. Boretech staat inmiddels bekend als een toegewijde leverancier en producent van alles wat nodig is om succesvol te kunnen boren. Dat hierbij kwaliteit voorop staat is duidelijk, want uit ervaring weten wij dat kwaliteit zichzelf altijd terugbetaalt.

Horizontaal gestuurd boren is…. een kwestie van rekenen

Met kostenbesparing en efficiency blijft u uw concurrenten een stap voor. Daarom is het goed te weten dat Boretech boorinstallaties en gereedschappen behalve technisch óók financieel een verstandige investering zijn. Nauw betrokken bij de dagelijkse praktijk van kleine en grote boorprojecten streeft Boretech steeds naar het beste resultaat met maximaal rendement.

Compleet & flexibel

Een goed voorbeeld hiervan is de complete lijn boorgereedschappen. Flexibiliteit is hierbij het sleutelwoord of het nu gaat om eigen producten of vertegenwoordigingen.

Boorstangen, swivels, ruimers en boorkoppen worden voor vrijwel ieder merk en type machine uit voorraad geleverd. Hebben we iets niet dan maken we het; omdat we een hekel hebben aan “nee verkopen”! En dit alles tegen een prima prijs.

Over Boretech Holland